Линдзи Лоън и Ейми Уайнхаус „Life is not a fairytale“

Кой не се сеща за скандали след като чуе името на Линдзи?

Актрисата обича да провокира и го показва за пореден път. Преди дни излезе новата и фотосесия, заснета от не по-малко ексцентричния фотограф Тайлър Шийлдс. Напоследък актрисата явно обича да работи с него.

Фотосесията е с тематика вампири и е част от изложбата на Шийлдс, озаглавена „Животът не е приказка.“ Линдзи си партнира с колегата актьор Майкъл Тревино, който по случайност (или не?) играе в сериала „The Vampire Diaries“. Снимките изобилстват от изкуствена кръв, зъби и секси пози.

Самият Шийлдс казва: „Дълго време с Линзи искахме да направим такава фотосесия и се получи страхотно, че Тревино точно тогава беше в града. Линдзи е неповторима, а Майкъл, който бях срещал само два пъти, се оказа страхотен човек.“

Снимките може да разгледате в галерията, а по-долу може да видите и видеото от фотосесията.

Ейми Уайнхаус е починала от алкохолно натравяне

Изминаха няколко месеца от нелепата смърт на Ейми Уайнхаус и почитателите й от цял свят очакваха официалното становище за причините за трагичното събитие.

Първите предположения бяха, че певицата е починала от свръхдоза наркотици, но след аутопсия не бяха установени нелегални вещества в организма й. Най-после, изследванията приключиха и беше обявен официалния резултат от разследването.

„Ейми Уайнхаус е починала от алкохолно натравяне. Беше остановено, че нивото на алкохол в организма й е пет пъти над допустимото“, казва следовател Сузане Грийнуей.

Може би, за много хора това не е изненада, имайки предвид начина й на живот, но бащата на изпълнителката – Мич – се надява всичко това да накара хората да осъзнаят колко сериозни са алкохолните и наркотичните зависимости.